Visszatért Dominikából Mihai Onicaş kolozsvári labdarúgó

Visszatért Dominikából Mihai Onicaş kolozsvári labdarúgó
December végén lapunkban is beszámoltunk a Dési Egyesülés labdarúgójának, Mihai Onicaş merész terveiről. A 30 esztendős középpályás akkor otthagyta a III. ligás együttest és a Dominikai Köztársaságba utazott, ahol részt vett a Kanal D által szervezett Survivor/Túlélő elnevezésű show-versenyén.

ERKEDI CSABA

A kolozsvári sportoló a Híresek (Faimoşii) csapatának volt a tagja, de nem bírta sokáig a fizikai megerőltetést, és három hónap után feladta a versenyt. Annyira kimerült, hogy 12 kilót fogyott, ellenben a dominikai megpróbáltatás nagy élményt jelentett számára, különösen ebben a koronavírus-járvány okozta nehéz időszakban.

Mihai Onicaş eddigi labdarúgó pályafutása során nem kevesebb mint 12 csapatban szerepelt. Többek között a Bukaresti Steaua alakulatában is játszott hat évet, de megfordult a Kolozsvári U FC-ben és a Tordai Üveg Aranyosban, de a Moldovai Köztársaság élvonalában is, méghozzá a Nisporeni-i Speranţa gárdájában. Utoljára a Dési Egyesülés együttesét erősítette hátvédként, ahol jó teljesítményt nyújtott.Borítókép: Sokáig versenyben volt a Dési Egyesülés focistája – FOTÓ: FACEBOOK