Változások az Olimpia Műegyetem CFF-nél

Változások az Olimpia Műegyetem CFF-nél
Néhány technikai változást közölt a sokszoros bajnok és kupagyőztes Kolozsvári Olimpia Műegyetem CFF női labdarúgócsapata, ezek közül a legfontosabb, hogy új edző irányítja a gárdát.

Közeleg a női bajnokság folytatásának rajtja, február végétől már a hölgyek is rúgják a bőrt. Kezdetnek a Román Kupa nyolcaddöntőjében február 25-én 11 órakor a Iuliu Haţieganu Egyetemi Sportpark szintetikus pályáján Kolozsvár két képviselője csap össze: az Olimpic Star és az Olimpia Műegyetem CFF.

A Szuperligában március 12-én kezdenek, a kolozsváriak az első meccsen a Bukaresti Fair Playt fogadják. A hivatalos rajt március 5-én van, de a válogatott törökországi edzőtábora miatt elhalasztották az Olimpia Műegyetem CFF mérkőzését (mivel a nemzeti csapatban 8 játékos szerepel a bajnoktól). A másodcsapat 12-én kezd, első ellenfele a Marosvásárhelyi Ladies.

A vezetőségben változásokat foganatosítottak. Végrehajtó igazgatónak nevezték ki az egyik támogató cég alapítóját, Bernard Gorzejewskit. A válogatott szövetségi kapitánya és a csapat főedzője, Mirel Albon ezentúl technikai igazgatóként folytatja, míg trénerként a Kolozsvári U FC egykori játékosa Marius Şuller kap lehetőséget.

Şuller már rutinos trénernek számít, Adrian Falub társaságában megfordult a férfi élvonalbeli Marosvásárhelyi ESE/ASA-nál és Chiajnai Concordiánál, továbbá az Egyesült Arab Emirátusokban is edzett.

Másodedző Székely Gyula és Alina Moraru, utóbbi Vajdahunyad FC női együttesétől érkezett az év elején.

A többi vezető:

Az első ligás Olimpia 2.: Teodor Papuc professzor az edzője a csapatnak és a juniroknak, másodedző: Alina Morar.

Olimpia U17, teremfoci/futsal: Marius Feşnic.Olimpia junorok: Stranyezky Tibor és Marius Feşnic.A keret nagyjából megmaradt, távozott két játékos, Andreea Corduneanu és Roxana Oprea a svájci bajnokságba igazolt.