Tengerpart mindenkinek: szállások 38 lejes kezdőáron

Szeptember elsejétől a hónap végéig a Tengerpart mindenkinek program keretében egy éjszakára személyenként 38 lejes kezdőáron kínál szállást a turistáknak a tengerparti hotelek egy része – emlékeztet a Romániai Turisztikai Munkaadók Szövetsége (FPTR).

Az Agerpres hírügynökség által idézett közlemény szerint a programra minden évben jelentkeznek két-, három- és négycsillagos szállodák a tengerpart összes üdülőhelyéről, és az elérhető turisztikai csomagok akár 70 százalékkal olcsóbbak, mint a főszezonban.

A programra feliratkozott szállodák többsége szeptember közepéig tart nyitva. Eforie Nordon egy éjszakára már 38 lejes személyenkénti áron jegyeznek étkezés nélküli kétcsillagos szállásokat. Mamaia háromcsillagos szállodáiban 77 lej, a tengerpart déli üdülőhelyeinek háromcsillagos hoteljeiben 60 lej a kezdőár. Az all inclusive ellátást igénylők éjszakánként 210 lejes áron foglalhatnak két személyre háromcsillagos szállást Venuson.

A FPTR azt tanácsolja a turistáknak, foglaljanak időben szállást, mivel a helyek száma korlátozott. Fizetni üdülési kártyával is lehet.