Szeben megye: 400 méteren át sodorta áldozatát a kamion

Szeben megye: 400 méteren át sodorta áldozatát a kamion
Életét vesztette egy férfi hétfőn késő este a 7-es jelzésű országúton, a Szeben megyei Bojca településen, miután elgázolta egy kamion. A sofőr elmenekült a helyszínről, de később sikerült azonosítani.

A Szeben Megyei Rendőrfelügyelőség szerint a nyergesvontató az áldozatot 400 méteren keresztül vonszolta magával, majd miután a férfi az úttestre esett, egy személygépkocsi is elütötte. Az autó sofőrje – egy 27 éves Szeben megyei férfi – megállt, riasztotta a hatóságokat, és az általa elmondottak alapján hétfőn 22:40 óra környékén, az A1-es autópályán, a Fehér megyei Szászszékesen az autópálya-rendőrségnek sikerült azonosítania és megállítania a balesetbe keveredett kamiont, amelyet egy 51 éves Fehér megyei férfi vezetett.

A Szeben megyei közlekedési rendőrség bűnvádi eljárást indított gondatlanságból elkövetett emberölés és a baleset helyszínének elhagyása miatt. A nyomozás folytatódik a baleset pontos okainak és az áldozat kilétének felderítése érdekében, a holttestet ugyanis még nem sikerült azonosítani.