Sok az újdonság a Dési Szamosnál

Sok az újdonság a Dési Szamosnál
Amint arról már beszámoltunk, február 1-jétől elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a Dési Szamos IV. ligás labdarúgócsapata. A péntek délelőtti edzésen sok újonccal találkoztunk.

ERKEDI CSABA

Nem kevesebb mint 7 felsőbb osztályú bajnokságot megjárt játékossal bővült a feljutásra törekvő együttes. Ebből öt a helyi Egyesülésnél szerepelt a harmadosztályban: Stephane Ferhaoui (ezelőtt két évvel a gárda gólkirálya volt), Călin Cristian, Florin Pop, Radu Trif és Daniel Iepan. Egytől egyig a III. ligát megjárt játékosok, akikre a visszavágón számít Mircea Bolba szatmárnémeti edző. Mindegyik képességét ismeri a tapasztalt tréner, ugyanis ezelőtt egy évvel az ő keze alatt voltak az Egyesülésnél. Rajtuk kívül még próbajátékon vannak Désen a Besztercei Glóriától átjött Raul Pop és Răzvan Buşiţă. Nincs kizárva, hogy az elkövetkező napokban még érkeznek új labdarúgók Vicenţu Ştir üzletember alakulatához.

Szombaton 15 órakor a Dési Szamos a szomszédos Désaknai Bányász gárdájával játszik ellenőrző mérkőzést a nagyiklódi műfüves pályán.