Nyerjen velünk meghívót, nézzen remek amerikai filmeket!

Nyerjen velünk meghívót, nézzen remek amerikai filmeket!
Amint arról beszámoltunk, idén a kolozsvári közönséget is találkozásra hívja az Amerikai Függetlenfilm Fesztivál (AIFF): április 16. és 17. között a warm up Kolozsvár nevű vetítéssorozata a nemzetközi kritikusok és a közönség által egyaránt elismert és kedvelt új vagy épp nosztalgikus amerikai filmeket hoz el a kolozsvári Győzelem moziba.

Az esemény (további részletek korábbi cikkünkben, ide kattintva) médiapartnereként a Szabadság öt darab kétszemélyes meghívót sorsol ki olvasói között. Aki részt szeretne venni a sorsoláson, küldjön egy emailt az office@szabadsag.ro címünkre, a tárgyhoz írja: AIFF, a levélben pedig írja meg teljes nevét, valamint annak a filmnek a címét, amelyet meg szeretne nézni. A választható filmek listája és kezdési időpontja: szombat: 15.00 óra Egy évem Salingerrel (My Salinger Year, 2021), 17.30 óra: Wendy (2020), vasárnap: 17.30  E.T., a földönkívüli (1982).

Az emaileket pénteken délután 1 4 óráig várjuk, a nyertesek nevét honlapunkon közöljük, illetve válaszlevélben is értesítjük a szerencsés nyerteseket.

Egy személytől egyetlen emailt fogadunk el.