Nyerj belépőt a színház Démonok előadására!

démonok
Nagyon személyes és aktuális problémákat boncolgat a dráma, olyanokat, amelyeket mindnyájan megéltünk vagy megélhetünk FOTÓ: BÍRÓ ISTVÁN
A Kolozsvári Állami Magyar Színház társulata április 18-án ismét a Démonok című előadást játssza Nuno Cardoso rendezésében.

„Mert azt hiszem a legnagyobb sötétség az, amely elválaszt két embert, akik nap mint nap együtt fekszenek az ágyban. Mert azt hiszem, túl sokat beszélünk arról, hogy megváltoztatjuk a világot, de megfeledkezünk arról a szakadékról, ami akkor vár ránk, amikor becsukjuk az otthonunk ajtaját” – fogalmaz a darab kapcsán a rendező, akit azóta kísért Lars Norén drámája, mióta elolvasta.  

A kulturális intézmény médiapartnereként a Szabadság két páros belépőt sorsol ki az előadásra azok között, akik helyesen válaszolnak arra a kérdésre, hogy kinek a drámájából készült az előadás.
Ha tudod a választ, nem kell mást tenned, mint elküldened az office@szabdsag.ro emailcímre a neved és telefonszámod kíséretében, április 15-én 14 óráig. Ha te leszel a szerencsés nyertes, válaszemailben értesítünk a tudnivalókról!