Négy előadással ünnepli születésnapját a Puck Bábszínház

brémai muzsikusok
A brémai muzsikusokat a Dacia moziban lehet megnézni FOTÓ: OANA POP
Fennállásának 74. évfordulóját ünnepli a Puck Bábszínház február 5-én, hétfőn. A születésnap alkalmából a bábszínház magyar és román tagozata egyaránt két-két előadással készül különböző helyszíneken.

A Puck Bábszínház román társulatának előadásában, Varga Ibolya rendezésében a Jancsi és Juliskát nézhetik meg az érdeklődők 10 órakor a Kolozsvári Rádió székhelyén, 12:30 órakor pedig Cristinel Nedea rendezésében A csizmás kandúrt láthatják a bábszínházban. 11 órakor a magyar társulat előadásában, Rumi László rendezésében A brémai muzsikusok című előadásra várják a nézőket a monostori Dacia Moziba, 17 órakor a bábszínház székhelyén pedig Kovács Géza rendezésében a Mese a csodálatos szőlőfáról című előadás lesz látható.

Mindegyik előadás esetében a hétköznapi jegyárak érvényesek: teljes árú jegyet 40 lejért vásárolhatnak, kedvezményes jegyet gyerekek, diákok vagy egyetemisták részére 10 lej értékben lehet váltani, szintén kedvezményesen vásárolhatnak jegyet a nyugdíjasok 20 lejért. Online https://tomtix.ro/ oldalon lehet jegyet vásárolni.