Még nincs hivatalos tájékoztatás Avicii halálának okáról

Kolozsváron 2015-ben lépett fel, az első Untold fesztiválon

Még nincs hivatalos tájékoztatás Avicii halálának okáról
A világszerte ismert DJ és producer, a péntek délután elhunyt Avicii fájdalmasan fiatalon, 28 évesen ment el. Halálának okáról hivatalos tájékoztatás még mindig nincs, de azt tudni lehet, hogy két évvel ezelőtt súlyos alkoholproblémái miatt akut hasnyálmirigy-gyulladása lett, és még azelőtt eltávolították az epehólyagját és a féregnyúlványát.

A tegnapi bejelentés után rengeteg sztár búcsúzott el a DJ-től, Calvin Harris a Twitteren például szépséges léleknek, hihetetlen tehetségnek nevezte Aviciit. Részvétét fejezte ki a családnak, és így köszönt el: „Isten áldjon, Tim!”. De Dua Lipa is részvétét fejezte ki a családnak. Hamar reagált Tiësto is, ő azt írta: „Nem lehet szavakkal leírni, hogyan érzek most. Hiányozni fogsz testvérem.”

Madonna azt írja, „túl korán hagytál itt minket, Isten veled, drága édes Tim”.

Aloe Blacc, akivel a DJ közösen készítette a Wake me up című slágert, részvétét fejezte ki Tim családjának és közeli barátainak. „Nem tudom elmondani, milyen mély szomorúság lett úrrá rajtam. A találkozásunk megváltoztatta az életemet. Fantasztikusan tehetséges ember volt, nagyon fáj, hogy itthagyott minket.”

Az Imagine Dragons azt írja: „az egyik kedvenc együttműködésünk volt, amikor Aviciivel dolgoztunk. Túl korán ment el. A világ boldogabb és teljesebb hely volt a művészetével”.

„Igazán szörnyű dolog történt. Elveszítettünk egy kedves, érző barátot, a világ pedig egy elképesztően tehetséges zenészt. Köszönjük a csodálatos dalokat, és azt az időt, amit a stúdióban, dj-zve, vagy barátokként töltöttünk el” - írja David Guetta, aki 2011-ben készített közös felvételt a DJ-vel. (hvg.hu)