Mamó csészeszínház a Kofferben

Mamó csészeszínház a Kofferben
Szeptember 9-én, péntek este hét órától Máté Angi Mamó című regényének történetét eleveníti meg a kolozsvári Koffer könyves kávézóban Tatár Zsuzsa színésznő.

„Meghívásunk keresésről szól öblös nevetések mentén. Bújócskát játszunk az emlékekkel. Görbítjük a szájszéleket, le is, fel is. A Koinónia Kiadónál hamarosan újra megjelenő Máté Angi Mamója ismét megelevenedik. Frissen a polcokon, a kezekben, a szívekben. Ez alkalomból Tatár Zsuzsa lesz a segítségünkre és egyéni interpretációján keresztül repít minket közelebb a Mamó világához, közel negyven percben” – olvasható a Mamó Tatár Zsuzsával – első csészeszínház esemény beharangozójában.

Az előadás mentora Albert Csilla színművész. „Az idei első színházi produkció a színfalaink mögött: csészeszínház. Egy csészényi tea és érzelem. Gyermekből lettünk. Gyermekek vagyunk. Gyermekek is maradunk” – írják.

(Borítókép forrása: az előadás Facebook-eseménye) 

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

Több mint 3.5 millió forint (9 ezer euró) értékben osztottak ki díjakat május 14-én, kedden este a kolozsvári Bulgakov Kávéházban. A Kossuth-díjas író hagyatékából alapított díjakat idén 22. alkalommal ítélték oda a magyar irodalomért tett szolgálatért, valamint kiemelkedő szépirodalmi teljesítményekért.
KultSzínTér