Lövöldözés egy moszkvai bíróságon

Lövöldözés egy moszkvai bíróságon
Legkevesebb húsz lövés dördült el ma a Moszkva megyei bíróságon, az incidensnek a RIA Novosztyi hírügynökség szerint négy halottja van.

A bíróságon egy közép-ázsiai tagokból álló banda ügyét tárgyalták, amely gépkocsi-tulajdonosokat gyilkolt meg. A RIA Novosztyi szerint az épületben öt bűnözőt "semlegesítettek", akik megtámadták a gyanúsítottakat kísérő őröket.

A bíróság épületét kiürítették.
 

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

Az orosz biztonsági szolgálat 11 embert vett őrizetbe a támadással kapcsolatban, közülük négyen a gyanú szerint személyesen vettek részt a lövöldözésben. 115-re emelkedett a moszkvai koncertteremben, a Crocus City Hallban péntek este történt fegyveres támadás halottainak száma. Az összesítések folyamatos emelkedést mutatnak, így a hatóságok attól tartanak, hogy nem végleges a szám. A moszkvai régió egészségügyi minisztériuma szerint a halálos áldozatok között több gyermek is van.
Külpol
Negyven halálos és több mint száz sebesült áldozata van a lőfegyveres és robbantásos merényletnek, amelyet péntek este a Moszkva melletti Krasznogorszkban, a Krókusz Városi Csarnokban követtek el ismeretlnek – jelentette a TASZSZ hírügynökség a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) közlése alapján.
Külpol