Kolozsvár Sosem Alszik ébren tart 2022-ben is!

Kolozsvár Sosem Alszik ébren tart 2022-ben is!
A Kolozsvári Ifjúsági Föderáció idén június 3–5. között nyolcadik alkalommal szervezi meg a Kolozsvár Sosem Alszik (Cluj Never Sleeps) kulturális fesztivált, idén a Valóságok összekapcsolása/Connecting Realities fogalom mottóval, ezáltal a résztvevők megtapasztalhatják a művészet, a természet, a technológia interakcióját – mindezt Kolozsvár szívében.

A Cluj Never Sleeps országos szinten egyedülálló, a művészetet és a kultúrát népszerűsítő koncepció; a fesztivál innovatív jellegét éppen a programja biztosítja, elősegítve a többirányú és ágazatközi látásmódot.

A fesztivál során a művészet többféle formát ölthet a zenétől a vizualitáson át az értelmezésig, élményszerű utazást kínálva a résztvevőknek, és lehetőséget adva arra is, hogy aktívan bekapcsolódjanak a műhelymunkákba, workshopokba és gyakorlati tevékenységekbe.

Az esemény minden alkalommal közelebb hozta a kolozsvári közösséghez a helyi, odaadó és tehetséges művészeket, akik lehetőséget kapnak arra, hogy szenvedélyüket szabadon kifejezzék. A fesztivál a közösséggel és a közösségről szól, ezért a fesztivál minden évben több mint 100 önkéntest von be.