Kisebb iskolatársa késelt meg egy 17 éves diákot

Kisebb iskolatársa késelt meg egy 17 éves diákot
Kórházba került ma a Vâlcea-i General Magheru Gimnázium egyik 17 éves diákja, miután egy vita során megkéselte őt egy 16 éves iskolatársa. Az incidens az iskola területén történt.

A Vâlcea megyei rendőrség illetékesei elmondták, az incidens az órák előtt történt, egy spontán módon kirobbant konfliktus nyomán. A 16 éves diák egy bicskával szúrta le társát.

A konfliktus spontán módon robbant ki az iskolában. Az áldozat 17 éves, a támadó 16. A rendőrséget az 112-es sürgősségi hívószámon értesítették. A helyszínre kiszálló operatív csoport az ügyész irányítása alatt indított vizsgálatot, hogy pontos képet kapjanak a történtekről. Az áldozatot kórházba szállították” – részletezte Alina Teodorescu rendőrségi szóvivő.

Hozzátette: a támadót kihallgatják a rendőrök és az ügyészség illetékesei.

„A támadót azonosították, és rendőrségi felügyelet alatt van. Kihallgatásra fogják előállítani a rendőrség székházában” – fejtette ki a rendőrségi szóvivő.

A mentős orvosok tájékoztatása szerint az áldozat nagyon sok vért vesztett, a bicska pengéje ugyanis áthatolt a légcsövén.

A Râmnicu Vâlcea-i megyei kórházba szállították, ahol megműtötték.
promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

Marcel Ciolacu a pénteki kormányülés elején bejelentette, hogy a kormányfő-helyettesekkel együtt hétfőre konzultációkra hívja a parlamenti pártok vezetőit az államelnök-választás időpontjáról.
Belpol