Javában készül a Dési Szamos játékoskerete

Javában készül a Dési Szamos játékoskerete
Nagy reményekkel vágtak neki a téli alapozásnak a IV. ligában szereplő Dési Szamos labdarúgói. A fő cél idén a harmadosztályba való feljutás, ezért a Vicenţiu Ştir üzletember által támogatott alakulat mindent megtesz e fontos előrelépésért.

ERKEDI CSABA

Néhány napja már elkezdték a felkészülést a tavaszi idényre Mircea Bolba szatmárnémeti edző tanítványai. Egyelőre a fizikai erőnlét fejlesztésére fektetik a fő hangsúlyt, de az elkövetkező időszakban elkezdik a barátságos mérkőzések sorozatát. Három ellenféllel már felvették a kapcsolatot a Szamos vezetői. Február 6-án, szerdán a Lénárdfalvi ACSF, 9-én, szombaton az V. ligás Désaknai Bányász, majd 17-én, vasárnap a Szatmárnémeti Olimpia együtteseivel játszanak ellenőrző találkozót a désiek. Mindhárom összecsapást a nagyiklódi műfüves pályán rendezik 14 órai kezdettel.

Február 10-től egyhetes hegyvidéki edzőtáborban vesznek részt a máramarosi Aknasugatagon a Dési Szamos labdarúgói. Ott készül a visszavágóra a Kiss Csaba és Dan Matei edzők által irányított III. ligás Kolozsvári Egészség is.