Háromezer férőhelyes kempinggel várja a fesztiválozni vágyókat az Untold

Háromezer férőhelyes kempinggel várja a fesztiválozni vágyókat az Untold
Már csak 55 nap van hátra és kezdetét veszi Európa egyik legjobban várt fesztiválja, az Untold. Éppen ezért a Fesztivál szervezői megnyitották a kempingekjegyek értékesítését – olvasható egy mai sajtóközleményben.

A dokumentum szerint a fesztiválozni vágyók két lehetőség közül választhatnak: az egyik az Untold Kemping, amelynek idén a  „Transilvania” Sportbázis ad helyet, a másik pedig a kolozsvári bentlakások nyújtotta lehetőség. Nem csak sátorhelyek válthatók a fesztivál idejére, hanem luxus házikók is az érdeklődök rendelkezésére állnak.

A kolozsvári hotelek és panziók szálláshelyei mellett a Kolozsvárra érkezők igényelhetnek tehát helyet a kempingben, ahol 3 ezer sátorhelyet biztosít a fesztivál. A kemping igen előnyös helyen helyezkedik el, mindössze 20 perc sétára a fesztivál területétől. A kemping területét éjjel-nappal őrizni fogják, és a sátrazók számára tusolófülkéket, wc-ket, étkezési lehetőséget, töltőállomásokat, pénzfeltöltő pontokat, bevásárlóközpontot, orvosi ellátást, parkolóhelyeket, illetve nappali programokat biztosítanak – olvasható a közleményben.