Fotópályázatot hirdet a Magyar Film és Média Intézet

fotópályázat
A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Magyar Film és Média Intézete pályázatot hirdet a 2023/2024-es tanév 11. és 12. osztályos tanulóinak. A pályázat témája a környezetrombolás. A pályázat célja a filmművészet, fotóművészet és média iránt érdeklődő tehetséges fiatalok támogatása és jutalmazása.

Egy pályázó minimum öt és maximum tíz fotót küldhet be, egyenként minimum 75 szavas magyar nyelvű leírás kíséretében. Pályázni kizárólag olyan felvételekkel lehet, amelyeknek a pályázó egyedüli szerzője és azok szerzői jogával rendelkezik. 

Az első helyezett díja könyvvásárlási utalvány 500 lej értékben, a második helyezett díja könyvvásárlási utalvány 300 lej értékben, a harmadik helyezett díja könyvvásárlási utalvány 200 lej értékben. 

A fotóverseny győztese kiválthatja a BBTE Filmművészet, fotóművészet, média szakán meghirdetett nyári felvételi második fordulójának első próbáját (a felvételiző portfóliójának bemutatása és értékelése).

Az érdeklődők a pályamunkákat a verseny regisztrációs űrlapjának kíséretében (aláírva és szkennelve) 2024. május 26-ig nevezhetik Fotópályázat címmel az mfmi@ubbcluj.ro e-mail címre. Eredményeket 2024. június hónapban hirdetnek.

A jelentkezési lap letölthető a kar https://hu.teatrufilm.ubbcluj.ro/ weboldaláról. További információkat Csibi László egyetemi adjunktustól lehet igényelni emailen a laszlo.csibi@ubbcluj.ro címen.