Erste Liga: Egyenlített az FTC

Erste Liga: Egyenlített az FTC
Egyenlített az FTC a jégkorong Erste Liga döntőjében, miután a második mérkőzésen szerdán magabiztosan győzte le a vendég Csíkszeredai Sportklubot.

Kedden az első találkozón a Csíkszereda 7–3-as sikerével elvette az alap- és középszakaszgyőztes FTC-Telekom pályaelőnyét, így létfontosságú volt a zöld-fehérek számára, hogy egyenlítsenek a kétmeccses erdélyi túra előtt.

Alig telt el két és fél perc a mérkőzésből, de a hazaiak már kétszer jutottak vezetéshez, amit a vendégek mindkétszer kiegyenlítettek. A jó iramú, parázs hangulatú első harmadban gólerős volt a folytatás is, de már kizárólag a ferencvárosiak részéről, akik a szünetre háromgólos (5–2) előnyre tettek szert.

A bunyókkal tarkított második játékrészben megérdemelten növelték előnyüket a lendületes házigazdák – Brett William Switzer már három találatnál járt –, akikkel a vendégek nem tudták felvenni a versenyt. A záró harmad nem hozott gólt.

A párharc szombaton és vasárnap 18.30-tól Csíkszeredában folytatódik.

Eredmény, Erste Liga, döntő, 2. mérkőzés: • Ferencvárosi Torna Club-Telekom–Csíkszeredai Sportklub 7–2 (5–2, 2–0, 0–0) – gólszerzők: Roczanov Dezső 2 (1. és 12. perc), Brett William Switzer 3 (3., 7. és 32. perc), Jászai Dávid (16. perc), valamint Tóth Adrián (24. perc), illetve Rokaly Szilárd (2. perc) és Vjacseszlav Bjelov (3. perc) – az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 1–1.
varosnapokHirdetés
promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

Sport
Sport
A Csíkszeredai Sportklub idegenben szerzett előnyt a jégkorong Erste Liga döntőjében, miután az első mérkőzésen 7–3-ra győzött a Ferencváros vendégeként.
Sport