Elszállt szállodaárak az Untold alatt Kolozsváron

A kolozsvári ingatlanárak általában arról híresek, hogy országos szinten is nagyon magasak, legyen szó adásvételről vagy albérletről.

Az Untold fesztivál pedig még rátesz néhány lapáttal – százalékaránnyal – ezekre az árakra. A Booking.com ingatlanportál ajánlatát böngészve, még találhatnak szállást az utolsó órákban is a fesztiválozni vágyók: már árkedvezménnyel, 5800 lejtől 32.400 lejig terjednek a kínálatok négy éjszakára két személynek, attól függően, hogy a város központjában vagy valamelyik városszéli lakónegyedben van a szállás, illetve, hogy milyen komfortot tud nyújtani. 

Egyes ajánlatokban kiemelik az olyan előnyöket, hogy hány percre van a lakás a Kolozsvár Arénától, a koncertek helyszínétől, vagy, hogy a lakás teraszáról ellátni a fesztivál helyszínére… 

A cluj24.ro hírportál a szállodák árát is összesítette: az Aréna szomszédságában levő hotel szobáit már jó előre lefoglalták, egy kétszemélyes szoba átlagára 650 euró egy éjszakára az Untold fesztivál idején; a többi szálloda árait főleg a távolság határozta meg, lehetett találni ötezer lejért szobát négy éjszakára, de négyezer euróért is négy hálószobás villát az Untold idejére.

(A borítókép illusztráció)