Dániába is repülhetünk Kolozsvárról

Dániába is repülhetünk  Kolozsvárról
Október utolsó napján új repülőjárat indul a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtérről, mégpedig Dánia második számú repülőterére – tájékoztat a Wizz Air. A magyar érdekeltségű légitársaság sajtóközleménye szerint Erdély fővárosából október 31-től szerdánként és vasárnaponként lehet Billundba repülni; a jegyek már megvásárolhatóak.

A légitársaság azt is közölte, hogy a bukaresti repülőtérről november 6-án indul az első járata Gran Canaria szigetére, ez a járt csupán hetente egyszer, szombatonként teszi meg az oda-vissza utat a román főváros és a spanyol fennhatóság alatt álló sziget között.

A Wizz Air hangsúlyozza: a két új célállomás kulturális, turisztikai és vendégszeretet szempontjából egyedi. Míg a Kanári-szigetek  névadó tagja a harmadik legnépesebb spanyol sziget, ahová a turisták az év valamennyi évszakában szívesen látogatnak el, Billund a skandináv ország második legnagyobb városa, amely szórakozás és kikapcsolódás szempontjából a család valamennyi tagjának lehetőségekkel szolgál.

A légitársaság a közegészségügyi helyzetre való tekintettel szigorú óvintézkedéseket foganatosított, a gépeken használt HEPA levegőszűrők például a vírusok és baktériumok 99,97 százalékát eltávolítják, ugyanakkor betartják a fizikai távolságtartásra vonatkozó szabályokat és a gép fedélzetén ultra-tisztaság van.