CFR 1907: újabb 1–0-s siker

CFR 1907: újabb 1–0-s siker
A Kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapata szlovéniai második győzelmét érte el, ezúttal is 1–0 arányban nyert, ellenfele a horvát Lokomotív Zágráb volt – közölte az egyesület közösségi oldala.

Az előkészületek során a vasutasok Brassóban 3–1 arányban legyőzték az újonc Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-t, ezt követte a maribori edzőtáborban két döntetlen (1–1 az orosz Anzsi Mahacsakalával, 2–2 a horvát NK Istrával). A remiket már 1–0-s sikerek követték, ilyen arányban győzték le a szlovén NK Aluminijt, s most a horvát élvonal ötödik helyezettjét.

Dan Petrescu mester az első félidőben a következő csapatot küldte pályára: Tomislav Duka – Peteleu, Luchin, Balics, Alex Vlad – Nouvier, Pelayo, Laurenţiu Rus, Păun – Omrani (csapatkapitány), Marius Coman.

Az első játékrész gól nélküli döntetlennel végződött.

Fordulás után Urko Vera, Jasin Hamed és Horj kapott játéklehetőséget Păun, Balics és Omrani helyett. Később újra debütált a római hős Juan Emmanuel Culio (a képen meggypiros mezben), aki Pelayót váltotta. A gól  Bryan Nouvier szerezte.

A második félidőben játéklehetőséget kapott Hoban, Camora, Andrei Mureşan és Emanuel Petruş (Coman, Nouvier, Peteleu és Rus helyett). Az edzőtáborozás utolsó felkészülési meccsét július 6-án, csütörtökön vívja a kolozsvári együttes.