Az a baj – online előszilveszter a Literán

Az a baj – online előszilveszter a Literán
Az a baj címen rendezi meg 19. előszilveszterét a Litera irodalmi portál, a rendkívüli helyzetre való tekintettel ezúttal online. December 30-án, romániai idő szerint este 9 órától várják közönségüket a litera.hu weboldalon és a Litera Facebook-oldalán.

„ 2020-ban a járványra való tekintettel a Trafó zárva, ezért a távolból fogjuk elszórakoztatni közönségünket, a Litera csodálatos olvasóit és követőit, hogy ne maradjunk élmény nélkül, a szokás hatalma, ugye. »Ha ide megyek szórakozni, az a baj. / Ha oda megyek, szórakoznak, az a baj« – rappeli a Bëlga, de mivel ez most ki van zárva, mert senki sehova, ahol szórakozhatnánk vagy szórakozhatnának velünk, dugjuk össze a laptopot a plazmával, fészkeljük be magunkat egyedül vagy a vírusközösségünkkel a nappaliba, eszegessünk, iszogassunk, és nézzük újra az elmúlt évtized legemlékezetesebb felolvasásait. Apokalipszis, most.”
írják weboldalukon a Literások.

Felolvas: Bán Zsófia, Dragomán György, Erdős Virág, Esterházy Péter, Garaczi László, Keresztury Tibor, Spiró György és Varró Dániel. Konferál: Litkai Gergely. Zene: Tudósok & Bëlga.

(Fotó: Valuska Gábor)