Nyílt nap a sintértelepen

Nyílt nap a sintértelepen
Nyílt napot szerveznek a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal által fenntartott sintértelepen (Bobâlnei/Bábolna utca 65. szám) kedden, április 4-én délelőtt 10 órától este 8 óráig – tudhatjuk meg az állatvédelemmel foglalkozó Nuca civil szervezet Facebook-oldaláról. A cél az, hogy az ott élő 200 kutya közül minél több gazdára leljen. Jól jönne az örökbefogadás a Radu Ţermure által fenntartott magánmenhely esetében is, hiszen a tavalyi Facebookos örökbefogadásra buzdító kampány nem járt túl nagy sikerrel. A menhelyként szolgáló ingatlan bérleti szerződését december 31-ről április végéig meghosszabbították, így az egy hónap múlva lejár. Ezt követően pedig a kutyákat elaltathatják.
promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

az év első hat hónapjában, az ezekben okozott kár összege több mint 155 millió lejre rúg – nyilatkozta vasárnap a Román Rendőrség gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztályának vezetője.
Közhír
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el vasárnap az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) 25 megye folyóvizeire.
Közhír