Megnyílt az UNDA62 Ifjúsági Központ, a fiatalok új otthona

Barátságos, fiatalos hely a fiataloknak (Fotó DELIA COCOLEA)
Közel ötven ember gyűlt össze, hogy ünnepeljen és megismerje a frissen létrehozott UNDA62 Ifjúsági Központot, az ifjúsági tér által kínált lehetőségeket. A rendezvényen jelen voltak barátok, egyesületi képviselők, tanárok és érdeklődők, akik mindannyian lelkesen fogadták az új kezdeményezést.

– Az UNDA62 Ifjúsági Központ megnyitása hosszú előkészítő munka eredménye, amelynek során a szervezők több mint tíz évnyi tapasztalatot és Európa-szerte számos ifjúsági központ megtekintését hasznosították. Az ötlet az volt, hogy létrehozzanak egy alternatív, ingyenes helyet, ahol a fiatalok tanulhatnak, játszhatnak és szocializálhatnak szabadidejükben. Az UNDA62 Ifjúsági Központ megnyitása fontos lépés a fiatalok közösségi életének fejlődésében. A központ célja olyan hely biztosítása, ahol a fiatalok kreatívan és biztonságos környezetben tölthetik idejüket, és együtt fejlődhetnek. Az UNDA62 csapata szeretettel vár mindenkit az új ifjúsági térben, és reményei szerint a jövőben is számos érdekes és ihletadó programot fog szervezni a fiatalok számára – nyilatkozta Grunzó Tímea, az egyesület társelnöke. 

A központ barátságos és ihletadó környezetet kínál, ahol az ötletek életre kelnek, és mindenki önmaga lehet. A központ megnyitó eseményére február 10-én, szombaton délután 5 órakor került sor a Szabolcs vezér/ Câmpina utca 62. szám 2. emeletén.