Baleset a Jókai utcában: hárman kórházban

Akár tragikus kimenetele lehetett volna annak a pénteki autóbalesetnek, amelyben két jármű ütközött a Jókai/Napoca utcában.

A balesetet az okozta, hogy a Rózsa/Samuil Micu utcából kikanyarodó személygépkocsi nem adott elsőbbséget a főúton haladó SUV-nak, és az oldalának üközött, emiatt az irányt váltott és frontálisan az útszéli villanyoszlopnak csapódott. Amennyiben nincs ott az oszlop, a nagyméretű gépkocsi a járdára, a járókelők közé hajtott volna, és minden bizonnyal tragédia történik… Nagy szerencséje volt annak az osztrák fiatalembernek is, aki percekkel a karambol előtt kötötte a villanyoszlophoz a biciklijét – a kiérkező rendőrök eleinte azt hitték, hogy egy kerékpárost is elütöttek a balesetben. A SUV-ban ülők látszólag csak könnyű sérüléseket szenvedtek – egy kiskorú utas pánikrohamot kapott –, de végül a három személyt a sürgősségre szállították. A rendőrség vizsgálatot indított a baleset pontos körülményeinek kiderítésére. 

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

az év első hat hónapjában, az ezekben okozott kár összege több mint 155 millió lejre rúg – nyilatkozta vasárnap a Román Rendőrség gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztályának vezetője.
Közhír
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el vasárnap az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) 25 megye folyóvizeire.
Közhír