Jazz in the Park: koncertek helyett emlékezés

Jazz in the Park: koncertek helyett emlékezés
Hétvégén, június 25. és 28. között zajlana a fesztivál nyolcadik kiadása, amelyet a jelenlegi körülmények között 2021-re halasztottak. Ez a négy nap mégsem szólhat másról a kolozsvári Sétatéren, így a szervezők alternatív megoldással, baráti gesztussal készültek: sétára hívják a fesztivál kedvelőit, hogy nosztalgiázhassanak az elmúlt hét év emlékeit felidéző fénykép-összeállításokon és történeteken, valamint kulisszatitkokat és érdekességeket tudhassanak meg a fesztiválról.

Az érdeklődők a park területén csütörtöktől vasárnapig tekinthetik meg a szervezőcsapat tapasztalatainak és zenei élményeinek fényképes összeállítását, a fesztivál megálmodóinak és megvalósítóinak bemutatását, a közönség által kapott fotók kiállítását, valamint az eddigi hét év grafikai anyagainak és plakátjainak összeállítását.

„A válogatás folyamata érzelemdús volt számunkra, mert több száz gyönyörű pillanatot éltünk át újra, és meggyőződésem, hogy a közösség számára is hasonló élmény lesz a fotók megtekintése” – fogalmazott közleményükben a Jazz in the Park alapítója és igazgatója, Alin Vaida.