Rajtra készen a Dési Egyesülés

Rajtra készen a Dési Egyesülés
Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Dési Egyesülés III. ligás labdarúgócsapata, amely a Besztercei 1. FC Glória elleni idegenben ismét nyerni tudott.

ERKEDI CSABA

A találkozót 3–2 arányban nyerte a dési egyesület, a Kolozs megyeiek góljain Florin Blaj, Angelo Cocian és Andrei Pop osztozott, a hazaiaktól David Allasan és Marius Curtuiuş talált be.

A désiek mérlege a barátságos mérkőzéseken 3–3 győzelem és vereség, a beszterceiek elleni két sikeren kívül a szilágysomlyóiak ellen nyertek, továbbá kétszer kikaptak a másodosztályú Kolozsvári U FC-től és egyszer a Zilahi MSC-től.

Dragoş Militaru tanítványai bizakodva kezdik az idényt, szerdán 16.30-kor a Román Kupa első fordulójában a Kolozsvári Egészséggel mérkőznek Nemeszsukon. A III. ligában szombaton rajtolnak a küzdelmek, a két dési gárda elkerülte egymást, a Szamos a 10. csoportban szerepel, az Egyesülés a 9-ben, utóbbiban Kolozs megyét még az Egészség és a Tordai Üveg Aranyos FC képviseli.

A rajtnál megismétlődik a Román Kupa-meccs (Kv. Egészség–Dési Egyesülés), a tordaiak a Marosújvári Maros vendégei lesznek, míg a Szamos a Nagyváradi Esthajnalcsillag/Luceafărul együttesét fogadja.