CFR 1907: döntetlen a második felkészítőn

CFR 1907: döntetlen a második felkészítőn
A szlovéniai Mariborban edzőtáborozó Kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapata az idei nyári második felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlenre végzett az orosz Anzsi Mahacskalával – közölte a vasutasklub közösségi oldala. Az első barátságos meccsen Brassóban 3–1-re nyert az alakulat az Orange I. liga újonca, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK ellen.

Dan Petrescu együtteséből ezúttal Billel Omrani volt eredményes, a francia csatár Jeremy Bokila beadását értékesítette a 42. percben.

A dagesztáni élvonalbeli csapat, amelyben egykoron a magyar válogatott Dzsudzsák Balázs is megfordult, a második félidő végén egyenlített, Phibel szerezte a gólt a 73. percben.

Petrescu mester ismét különböző összeállítású csapatokat szerepeltetett a mérkőzés két játékrészében.

CFR 1907, 1. félidő: Mihai Mincă – Mario Camora, Răzvan Horj, Andrei Mureşan, Andrei Peteleu – Adi Păun, Emanuel Petruş, Pelayo, Jasin Hamed – Billel Omrani, Jeremy Bokila.

CFR 1907, 2. félidő: Cosmin Vâtcă – Laurenţiu Rus, Pablo Vinícius, Szasa Balics, Alexandru Vlad – Filipe Nascimento, Ovidiu Hoban – Bryan Nouvier, Cosmin Sârbu, Marius Coman – Urko Vera.A vasutasklub még további négy előkészületi találkozót vív az edzőtáborozás során.

A további program: június 30-án a horvát NK Istrával játszik, majd július 2-án a helyi NK Alumnij, 4-én a szerb FK Vozdovac és 6-án a litván FK Zalgiris Vilnius lesz a CFR ellenfele.