Sörkülönlegességek a hétvégi Septemberfesten

Sörkülönlegességek a hétvégi Septemberfesten
Szeptember 8-a és 10-e között tizenkilencedik alkalommal szervezik meg a Septemberfest! alternatív zenei rendezvényt, amelyen gasztronómiai show-k, kézműves sörök, kézzel készített tárgyak várják a Horia Demian Sportcsarnok előtti téren a kikapcsolódni vágyókat. Péntek és szombat este a Septemberfest Band lép fel, vasárnap pedig a Muzicantii együttes. Jelen lesz a Transilvania Brass fúvósegyüttes, a Transilvania Filharmónia és a Román Opera művészei is.

A By the River Stage alternatív zenei eseményen elektronikus, diszkó, new jazz, world music vagy afrobeat zenét hallgathatunk az alábbiaktól: DigitaLove / The Socol Show / Andi (Toy Machines) & Stefi / Alex One / Brandon Rogers / Julien / DODO / Blanilla / Ahe & Frenk / Slim Rocka / Dex / Jayeho / DJ Wicked / Made from Scratch / Indjstione.

A fesztivál emblémája továbbra is a sör lesz: 1 liter csapolt sör vagy egy métersört fogyaszthatunk el barátainkkal. A helyi sörök mellett cseh, új-zélandi, németországi vagy holland söröket is megkóstolhatunk. A szervezők új sörfajta bemutatását is ígérik.

A szervezők azt ajánlják, hogy ne használjuk az autóinkat, hogy nyugodt szívvel ihassunk meg egy pohár sört, bort vagy almabort. 

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

Hétfőn, azaz ma és kedden a szokásos program szerint fogadják az ügyfeleket a belügyminisztérium járművezetői jogosítványokat, forgalmi engedélyeket, útleveleket és személyi igazolványokat kiállító hivatalai – közölte vasárnap a szaktárca. Az Agerpres hírügynökség tájékoztatása szerint május 1. és 6. között szünetel az ügyfélfogadás ezekben a hivatalokban.

Közhír