Nyerj belépőt az opera Jancsi és Juliska előadására!

Jancsi és Juliska
Engelbert Humperdinck Jancsi és Juliska című gyermekoperájának rövidített változatát játssza március 23-án és 24-én 11 órakor a Kolozsvári Magyar Opera társulata.

Humperdinck operájának történetét a mesevilágot idéző varázslatos zene kíséri. Jancsi és Juliska elkalandoznak az erdőben, ahol találkoznak az Álomtörpével, majd a ravasz Mézboszorkával, aki rabul ejti őket. Hogyan folytatódik a történet? A zeneszerző melyik rokona írta az opera szövegkönyvét? Miért énekesnő játssza a Jancsi szerepét? Hogyan törik meg a Mézboszorka varázsa? Mindezt megtudhatod, ha megnézed a Jancsi és Juliska gyermekelőadást. 

A kulturális intézmény médiapartnereként a Szabadság páros belépőt sorsol ki az előadásra azok között, akik helyesen válaszolnak arra a kérdésre, hogy ki ejti rabul Jancsi és Juliskát.  Ha tudod a választ, nem kell mást tenned, mint elküldened az office@szabadsag.ro emailcímre a neved és telefonszámod kíséretében, március 21-én 14 óráig. Ha te leszel a szerencsés nyertes, válaszemailben értesítünk a tudnivalókról!