Elsőligás játékost igazolt az Egészség

Elsőligás játékost igazolt az Egészség
Javában készül a III. liga nyitányára a Kolozsvári Egészség labdarúgócsapata. Kiss Csaba és Dan Matei edzők tanítványai már túl vannak az első tréningeken, a napokban elkezdték a barátságos mérkőzéseket is.

ERKEDI CSABA

Az idei nyár első ellenőrző meccsén a szamosfalvi pályán jó játék után 2–1 (1–0) arányban győztek a harmadosztály újonc együttese, a Váradszentmártoni  SK ellen.

A legújabb hír a Zöld Vírusok háza táján Laurenţiu Rus középpályás (szükség esetén hátvédként is bevált) leigazolása. Ő az elmúlt idényben az élvonalbeli Jászvásári/Iaşi-i Politechnika alakulatában szerepelt, de azelőtt a Bukaresti Dinamónál is játszott. A 34 éves labdarúgó kolozsvári születésű, de pályafutását annak idején II. ligás Nagyszalontai Liberty csapatában kezdte.

Ugyancsak ezen a nyáron tért vissza anyaegyesületéhez Bogdan Cristea középpályás, aki legutóbb Franciaországban játszott alsóbb osztályú együttesekben. Mellettük még próbajátékon volt két zilahi   ififocista,  de Kiss Csaba edző Szatmárnémetiben is körülnézett ifjúságiak szerződtetése érdekében.

Amint azt az Egészség vezetőtrénerétől megtudtuk, a játékoskeret ebben az időszakban nem utazik hegyvidéki edzőtáborba, az előkészületek csak itthon, azaz a szamosfalvi pályán lesznek, ahol a hivatalos mérkőzéseket is játsszák az új bajnokságban.