Új játékosok a Dési Egyesülésnél
Vissza

Új játékosok a Dési Egyesülésnél

A III. ligában szereplő Dési Egyesülés labdarúgócsapata leigazolta a 30 esztendős Radu Zaharia hátvédet, aki 150 mérkőzésen szerepelt csak az I. ligában.

ERKEDI CSABA

Többek között a Medgyesi Gázmetán, a Voluntari-i FC és a Nagyszebeni AFC Hermannstadt együttesében játszott, de megfordult Cipruson is, az Ermis Aradippou alakulatában, ahol harminc alkalommal volt a pályán. Kétszer beválogatták Románia U21 játékoskeretébe.

A napokban még egy tehetséges focista írt alá szerződést a désiekkel. Kereki Mihály 22 éves hátvédről van szó, a Kolozsvári CFR gyermek-és ifjúsági központ neveltje, aki a vasutasok nagycsapatában is megfordult néhányszor. Közben még szerepelt a Nemeszsuki Egyesülés, a Dévai Vár/Cetate és a Lénárdfalvi ACSF együtteseiben. Désen még játszott 2017-ben.

Az új szerződésekkel a dési klub a hátvédsort igyekszik erősíteni, mivelhogy az elmúlt bajnokságban a gárda védelme többször is megingott.

A nyár folyamán nincs kizárva más játékos érkezése, de egyelőre a csapat szakemberei még nem döntöttek felőlük. Az új bajnokságra való felkészülés időpontjának kezdete július közepén lesz Gică Barbu edző irányítása alatt.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Három évtizednyi harc, építkezés és ...
RMDSZ: ahol 15% magyar él, ...
Létrejött az Erdélyi Magyar Szövetség - ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ