Online bábszínház ezen a héten is
Vissza

Online bábszínház ezen a héten is

Április utolsó hetében is jelentkezik online előadásokkal a kolozsvári Puck Bábszínház: szerdán 10, szombaton és vasárnap 18 órától követhetők a magyar és a román társulat produkciói, olvasható az intézmény közleményében. Minden esetben a közvetítés után még négy órán keresztül vissza lehet nézni a WonderPuck (https://www.facebook.com/wonderpuckcluj/) Facebook-oldalán.

Április 29-én, szerda délelőtt 10 órától a Varga Ibolya által rendezett Hófehérke és a hét törpe című előadás látható. A hat éven felüli korosztálynak ajánlott produkció a klasszikus Grimm-mese modern adaptációja. A történet kissé árnyaltabb, de ami a gyerekek számára a legfontosabb lehet: a modern adaptáció nem zárja ki a pozitív végkifejletet.

A másik szerdai előadás az Alfonzó és a boszorkány (Alfonso și vrăjitoarea), Decebal Marin rendezésében, a nonverbális bábelőadás a kisebb, négy év körüli korosztálynak szól.

Hétvégén, május 2-án és 3-án kerül sor az ismétlésekre. Szombaton a hétfő délelőtti előadásokat, a magyar társulat Én vagyok Pinokkió című produkcióját, illetve a román társulat Ali Baba és a negyven rablója látható, míg vasárnap a Hófehérke és a hét törpe, valamint az Alfonzó és a boszorkány. A hétvégi közvetítések 18 órakor kezdődnek.

(Borítókép: Hófehérke és a hét törpe. Fotó: Nicu Cherciu)


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Tătaru Kolozsváron: növelik a kórházak ...
Klímasemlegessé, élhetővé tennék ...
Erdélyi online konzultáció 2020

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ