Koronavírus az Apáczaiban – Tasnádi István Szilárd tanácsosjelöltnek is pozitív a tesztje
Vissza

Koronavírus az Apáczaiban – Tasnádi István Szilárd tanácsosjelöltnek is pozitív a tesztje

A kolozsvári Apáczai Csere János líceumban két osztályban- a 7. és a 12.A osztályokban – online folyik az oktatás – tájékoztat az iskola Facebook-oldalán Vörös Alpár igazgató.

„Egy testvérpárnál azonosították be a koronavírusos fertőzést, a kisebbik csak szeptember 14-én, hétfőn a rövid tanévnyitón vett részt az iskola udvarán és azóta nem találkozott osztálytársaival. A nagyobbik direkt kontaktjai ma otthon maradtak és tesztelik őket. A maszkot a diákok következetesen viselték és viselik az épületben és az udvaron is. A tantermeket alaposan fertőtlenítjük. Mindkét osztály számára ma 7.30-tól működött az online oktatás” – írja az igazgató azt ajánlva a szőlőknek, hogy az  az első tünetek jelentkezése esetén vegyék fel a kapcsolatot háziorvosukkal és ne küldjék iskolába gyermeküket.

Szintén mai hír: Tasnádi István Szilárd jogász, a Kolozs megyei RMDSZ megyei tanácsos-jelöltje is koronavírusos. A Transindex értesülései szerint előbb a feleségénél, hétfőn pedig már nála is kimutatták a fertőzést.

Korábban Andacs Zsolt Levente esetében mutattak ki vírusfertőzést, az esetet követően a Kolozs megyei RMDSZ stábja testületileg elvégezte a tesztet, amely minden esetben negatív lett.

Antal Géza, a Kolozs megyei RMDSZ ügyvezető elnöke a Szabadságnak elmondta: ezúttal is mindenkit teszteltek, aki közvetlen kapcsolatnak minősült az érvényben levő előírások szerint, az eredményeket kedd reggel kapták kézhez, valamennyi negatív.

 


EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Bukarestben és az erdélyi megyékben ...
Felmentette első fokon a bukaresti ...
Koronavírusos beteg Medgyesen – ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ