Heti online Puck-műsor
Vissza

Heti online Puck-műsor

Április 20. és 26. között további négy előadást közvetít a Puck Bábszínház, az előadások hétfőn és szerdán 10, hétvégén 18 órától kezdődnek, és négy órán keresztül elérhetők Wonderpuckcluj Facebook-oldalon.

Hétfőn, április 20-án a Sziklahitű Szent László volt műsoron (ismétlés szombaton). Az előadás szövegét a rendező, Szentirmai László írta, zenéjét Kötő Áron szerezte.

Szintén 10 órától közvetítették a román társulat A derék kismanó (Spiridușul voinic) című produkcióját, Andreea Bolovan rendezésében.

Szerdán, április 22-én, a 2019-ben bemutatott Kishercegszemmel látható. A magyar társulat Antoine de Saint-Exupéry klasszikusán alapuló legújabb, nonverbális előadása a nagyobb korosztályt célozza meg, Vadas László rendezésében.

Ugyancsak szerdán látható a román társualt Jancsi és Juliska (Hansel și Gretel) című előadása, rendező: Varga Ibolya. A Grimm testvérek meséjét feldolgozó előadás a három évnél nagyobb korosztálynak szól.

Hétvégén, április 25-26-án, 18 órától ismét láthatók az előadások: szombaton a Sziklahitű Szent lászló és A derék kismanó, míg vasárnap a Kishercegszemmel, valamint a Jancsi és Juliska.

(Borítókép: Jelenet a Kishercegszemmel című előadásból. Fotó: Puck Bábszínház)


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Úzvölgyi katonatemető - Több százan ...
Lakatos Mónikát Womex életműdíjjal ...
Fődíj Horvát Lili filmjének Chicagóban

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ