Újabb fellépőket jelentett be az Electric Castle

Újabb fellépőket jelentett be az Electric Castle
Mert jó hírekre is szükség van mottóval jelentett be újabb fellépőket az Electric Castle fesztivál, a július 15–19-re tervezett rendezvényen koncertezik a The Chemical Brothers, Placebo és Aurora (képünkön) is. A fesztivál szervezőgárdája figyelemmel kíséri az aktuális krízishelyzetet, és állandó kapcsolatban áll a hatóságokkal, míg a fesztivál nyolcadik kiadását tervezik, áll a fesztivál közleményében.

A szervezők közölték: normális ütemben halad az előkészítés, és remélik, hogy a mostani helyzet pozitív fordulatot vesz, ugyanakkor kiemelték a nézők biztonsága marad továbbra is az abszolút prioritás számukra.

A bonchidai Bánffy-kastélyban szervezett fesztiválon koncertezik a hat Grammy-díjas The Chemical Brothers is. A brit duó, amely 12 millió albumot 20 év alatt, idén két Grammyt zsebelt be: a No Geography lemezük a legjobb dance/elektronikus album, míg a Got To Keep On című számuk a legjobb dance felvétel díjat kapta meg. Az együttes számos nagy fesztivál headlinere, kiemelkedő és elismert vizuális művészekkel, rendezőkkel való közreműködéseinknek köszönhetően mindig lenyűgöző élő produkciókkal lép közönsége elé.

Az Electric Castle hozza el először Romániába a norvég énekesnőt, Aurorát, aki a No Geography lemez három dalában is közreműködött. A 23 éves énekesnő tavaly nemcsak a The Chemical Brothers-szel folytatott együttműködése miatt lett ismertebb, ő volt a Frozen 2 című film emblematikus hangja is. A Bjorkkel gyakran összehasonlított Aurora a számára kedves dolgokról énekel, a természetről, norvég erdőkről, feminizmusról, amelyek mind formálták személyiségét, koncertjeit pedig pozitív energia uralja.

A Placebo 1996-ban hívta fel magára az egész világ figyelmét, majd változtatta meg egy teljes generáció zenéjét. Több mint 20 év zenélés és 12 millió eladott album után kijelenthető: a Placebo fontos pozíciót könyvelhet el a zenetörténetben, Bonchidára a formáció legújabb slágereivel és régi kiemelkedő dalaival érkezik.

A Bánffy-kastélynál szervezett fesztiválon emellett fellép a Machine Gun Kelly (MGK), a Sheck Wes, a Princess Nokia, a Fever 333, a Mulatu Astatke, az Omar Souleyman is.

A fellépők teljes listája az electriccastle.ro weboldalon érhető el.