Otthagyta a Dési Egyesülést Mészáros Alpár edző

Otthagyta a Dési Egyesülést Mészáros Alpár edző
Távozott a III. ligás Dési Egyesülés labdarúgócsapat éléről Mészáros Alpár edző. Az utóbbi fordulók gyenge szereplés után hozta meg a döntést az U FC volt játékosa és mestere, aki az utolsó két esztendőben immár másodszor mond le a Szamosok találkozásánál levő együttes éléről.

ERKEDI CSABA

Egyelőre, a dési csapat volt játékosát és intézőjét, Fabian Băieşut nevezte ki edzőnek Mircea Itu, a klub labdarúgó szakosztályának elnöke. Őt a gárda legtapasztaltabb játékosai Ionuţ Podină és az élvonalban is szereplő besztercei Adrian Nalaţi fogják segíteni egyáltalán nem könnyű munkájában. A kapustréner továbbra is a Galaci Acélnál is megfordult Costi Bădan, a klub egyik legtevékenyebb és legkitartóbb szakembere, aki az utóbbi húsz évben minden posztot betöltött a dési alakulatnál (volt játékos, edző, ügyintéző, a gyermek- és ifjúsági központ vezetője stb.).

E hétvégén, október 28-án, szombaton 15 órai kezdettel az Egyesülés a II. ligába való feljutásért küzdő jó képességű Kudzsiri Kohász csapatát fogadja a sétatéri stadionban.