Október 23-án ünnepi extra járatot indít Kolozsvárról Budapestre az Aeroexpress

Október 23-án ünnepi extra járatot indít Kolozsvárról Budapestre az Aeroexpress
A magyar érdekeltségű Aeroexpress légitársaság ünnepi extra járatot indít október 23-án, hétfőn Kolozsvárról Budapestre – olvasható a cég mai sajtóközleményében.

„Egy gyors munkaügyi egyeztetést, vagy egy puszit a családnak nyugodtan be tudsz tervezni, bármilyen zsúfolt is a naptárad! Az Aeroexpress ünnepi extra járatot indít október 23-án, amellyel egy nap alatt megjárod Budapestet. Foglald le a jegyeid most, és hagyd, hogy értékes időt takarítsunk meg Neked! Tudtad, hogy az egynapos utat oda-vissza, minden szerdán biztosítjuk számodra?” – olvasható a légitársaság által küldött mai dokumentumban.

A tavaly alapított Aeroexpress légitársaság 2022. őszén indította el első járatait, azóta Budapest és Kolozsvár között biztosítanak heti négy járatot, melyek rendszeresen teltházasak, így az utazóknak érdemes időben biztosítaniuk a helyfoglalást.

Az Aeroexpress márkanév idén 100 éves, hiszen 1923-ban ezen a néven kezdte meg működését az a légitársaság, amely a Duna Gellérthegy előtti szakaszáról felszállva a Balatonra és Bécsbe szállította az utasokat.

A cégcsoport tavaly kezdte működését, melynek egyik célja, hogy résztulajdonosával, a BASe Airlines Zrt-vel együttműködésben Kárpát-medencei célállomásokra indítson légijáratokat, másik küldetése pedig az, hogy Magyarországon ismét meghonosítsa a vízirepülést.

(Borítókép: Kiss Olivér)