Ma és holnap: megfertőznék a CFR-t és az U-t a Zöld Vírusok

Ma és holnap: megfertőznék a CFR-t és az U-t a Zöld Vírusok
Az U FC után megyénk még egy III. ligás csapata elkezdte felkészülését az új évadra. A Kolozsvári Egészség labdarúgói – szám szerint 22-en – a Clujana/Herbák stadion pályáján találkoztak, ott, ahol az ősszel induló bajnokságban hazai meccseiket játsszák majd.

Kiss Csaba keretében (Marius Semeniuc korábbi edző ezentúl menedzserként fog tevékenykedni a klubnál) még történhet változás – az Erdély/Ardealul ificsapatától kölcsönzött játékosok (legalábbis ketten) előző híreinktől eltérően például mégis maradnak.

A Zöld Vírusok naponta tréningeznek, méghozzá délután, ugyanakkor előkészületi mérkőzések sora vár rájuk. Amint azt Kiss Csaba edzőtől megtudtuk, a csapat augusztus 2-án, szerdán 19 órai kezdettel (a mérkőzést eleinte 18 órára tervezték, de a kánikula miatt később kezdenek – szerk. megj.) a Kővári telepen, a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban a Kolozsvári CFR ellen lép pályára barátságos mérkőzésen, majd másnap, csütörtökön 18 órakor a Clujana/Herbák pályán az U FC együttesét fogadják. Augusztus 5-én, szombaton a Fehér megyei Alsógáldra utazik az Egészség, ahol a III. ligás Ipar/Industria együttesével játszik újabb felkészülési mérkőzést.

Erkedi Csaba