Facebook-oldalán közvetíti ma esti Sirály előadását a marosvásárhelyi színház

Facebook-oldalán közvetíti ma esti Sirály előadását a marosvásárhelyi színház
A koronavírus terjedése miatt hozott járványügyi intézkedések nyomán a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata is lemondta minden nyilvános tevékenységét március 11. és 22. között, de, mint a tegnapi Facebook-bejegyzésükben olvasható, úgy döntöttek, hogy a Sirály című előadásukat az eredetileg meghirdetett előadás-időpontban, azaz ma, március 12-én, este 7 órától (magyarországi idő szerint: 18 óra) kamera előtt lejátsszák.

„Keresztes Attila Csehov-előadása nézőinkhez élő Facebook-közvetítésen keresztül fog eljutni, így egészségügyi szempontokból teljes mértékű biztonságban, az otthon melegében egy újfajta színházi élményben lehet részük”, írják a bejegyzésben.

Egy mai kiegészítésükben ez olvasható: „Kedves Érdeklődők! Egyelőre román idő szerint 19 órakor itt, a Facebook-oldalunkon fogjuk élőben közvetíteni az előadást. Mivel a Youtube-csatornánkon csak 235 feliratkozó van, nem engedik 360 p-nél jobb felbontásban közvetíteni. Amennyiben elérjük az 1.000 feliratkozót, ezt akár 4K-ban is engedélyezik majd. A jövőbeni jobb minőség érdekében kérjük Önöket, hogy aki teheti, iratkozzon fel az alábbi linken: https://www.youtube.com/channel/UCnHCJtjusqoqXmdN9up2Wpg...