Előadások a Puck Bábszínházban

Előadások a Puck Bábszínházban
A szombati bemutató után január 26-án, szerdán ismét megtekinthető A brémai muzsikusok című zenés előadás, szombaton pedig a Plüm-Plüm kalandjaira várja nézőit a kolozsvári Puck Bábszínház.

Szerda este hattól koncertteremmé változik a bábszínház nézőtere, hiszen világhírű zenészek, A brémai muzsikusok érkeznek a gyerekek szórakoztatására – olvasható a bábszínház közleményében. A közismert mese néhány elemmel bővül és néhol meg is változik. „Nézőpontot váltunk és ott kezdjük, ahol általában abba szokott maradni: a brémai muzsikusok már összeálltak és visszatekintenek pályájukra, elmesélik életútjukat” – írják. Az előadás rendezője Rumi László, zenéjét Bakos Árpád szerezte, a bábokat és a díszletet pedig Tóth Andrea tervezte. Előadják: Balogh Dorottya, Erdei Emese, Domokos Szabolcs, Kötő Áron és Mostis Balázs. Ajánlott alsó korhatár 4 év.

Szombaton, január 29-én a Varga Ibolya által rendezett Plüm-Plüm kalandjai látható délelőtt tizenegy órától. Mint írják, az előadás José Géal két rendkívüli történetét mutatja be, amelyeket a főhős, Plüm-Plüm köt össze. A bábok és a díszlet Hoppál Judit tervei alapján készültek, az előadás zenéjét pedig Lászlóffy Zsolt szerezte. Előadják: Balogh Dorottya, Erdei Emese, Domokos Szabolcs és Mostis Balázs. Ajánlott alsó korhatár 3 év. Az előadásokra a puckpuppettheatre.eventbrite.com címen lehet előzetesen helyet foglalni.

(Borítókép: Jelenet A brémai muzsikusokból. Fotó: Puck Bábszínház)