CFR 1907: játékost igazoltak a Dinamótól

CFR 1907: játékost igazoltak a Dinamótól
A Kolozsvári CFR 1907 labdarúgó bajnokcsapata Alexandru Chipciu után újabb játékost igazolt, aki már csatlakozott is a Spanyolhonban edzőtáborozó kerethez – jelentette be az egyesület honlapja.

A 21 esztendős ifi válogatott Denis Ciubotariu (a korábbi román válogatott Liviu Ciubotariu fia) a Bukaresti Dinamótól érkezett, és négyéves szerződést írt alá a vasutasokkal. Sajtóhírek szerint a Dinamó 150 ezer eurót kap a hátvádért, de még egy plusz előjogot is, hogy kölcsönbe kapjon egy játékost a CFR-től, a fővárosiak a szintén 21 éves Alexandru Pașcanuért vagy a két évvel idősebb Mihai Buteanért ácsingóznak – korábban egyik játékos sem kapott sok lehetőséget Dan Petrescu vezetőedzőtől.A vasutasokhoz kapcsolatos hír, hogy a rossz időjárási körülmények miatt hétfőn elmaradt a romániai és a magyar bajnok, azaz a CFR és a Ferencváros tervezett barátságos mérkőzése. Soron kívül viszont kedden 15 órakor Oliva Novában a német Bundesliga 2-ben játszó SV Wehen Wiesbaden lesz a CFR 1907 ellenfele, az egyesület Facebook-oldala élőben közvetíti a felkészülési találkozót.

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

CFR 1907: GYŐZELEM AZ ELSŐ FELKÉSZÍTŐN

Az osztrák edzőtáborban tartózkodó Kolozsvári CFR 1907 labdarúgó bajnokcsapata első felkészülési mérkőzését a helyi területi bajnokságban játszó FC Wels ellen vívta, és magabiztos 4–0 (2–0) arányú győzelmet aratott. A gólokon Mike Cestor (12. perc), Ciprian Deac (37. perc) és Claudiu Petrila 2 (52. és 86. perc) osztozott.

Sport