CFR 1907: George Ţucudean egy ideig pihenni fog

CFR 1907: George Ţucudean egy ideig pihenni fog
A Kolozsvári CFR 1907 labdarúgó bajnokcsapata a honlapján (www.cfr1907.ro) közleményt adott ki, amelyben tájékoztat arról, hogy csatára, George Ţucudean egészségügyi problémái miatt pihenni fog az elkövetkező időszakban.

A támadó kezelésekre jár majd, s szeretne mihamarabb visszatérni a csapathoz. Ugyan ezen okok miatt Ţucudean azt is kérte Cosmin Contrától, a válogatott szövetségi kapitányától, hogy az elkövetkező időszakban ne hívja be a keretbe.

„A CFR-család visszavár” – áll a közlemény végén.

Az előző idény gólkirálya, a 10-szeres válogatott aradi támadó egy ideje szívproblémákkal küzd, többször is kezelték már Ausztriában. A 28. életévét április 30-án betöltött játékosra az utóbbi időben nem lehetett egy teljes mérkőzésen át számítani, gyakran kímélte őt edzője, Dan Petrescu. George Ţucudean a sportkarrierjét az Aradi UTA-ban kezdte, pályafutása során egyebek között megfordult még a Bukaresti Dinamónál, a belga Standard Liége-nél, az angol Charlton Athleticnál, az FCSB-nél és a Konstancai Viitorul együttesénél.Borítókép: FOTÓ: WWW.CFR-CLUJ.RO