A Wizz Air törölte az Izraelbe tartó, és onnan induló valamennyi járatát

A Wizz Air törölte az Izraelbe tartó, és onnan induló valamennyi járatát
Az izraeli konfliktus fokozódása miatt a Wizz Air törölte az Izraelbe tartó és onnan induló valamennyi járatát - közölte ma a légitársaság.

"Az izraeli konfliktus fokozódása miatt további értesítésig töröltük a Tel-Avivba tartó és onnan induló járatokat. A Wizz Air az érintett utasokat e-mailben vagy telefonos üzenetben értesíti a járattörlésekről, felajánlva számukra az átfoglalás, a pénzvisszatérítés vagy a szállás biztosításának lehetőségét" - olvasható a légitársaság közleményében.

Azoknak a turistáknak, akik utazási irodáknál vagy online platformon keresztül foglaltak jegyet, ezekhez kell fordulniuk a foglalási módosításokkal kapcsolatban - mutat rá a Wizz Air.

"Továbbra is figyelemmel kísérjük a helyzetet, és kapcsolatban állunk az illetékes hatóságokkal. A Wizz Air elnézést kér a kellemetlenségekért, és hangsúlyozza, hogy számára továbbra is az utasok, a személyzet és a repülőgépek biztonsága az elsődleges prioritás" - szögezik le a társaság képviselői.

Izraelben hadiállapotot hirdettek szombaton, miután a Gázai övezetből rakéták tömegét lőtték az ország déli és középső részére, és több fegyveres hatolt be izraeli településekre. Ezt megelőzően a Gázai övezetet irányító Hamász terrorszervezet katonai szárnyának vezetője bejelentette, hogy elindították az Al-Aksza Vihar hadműveletet, rakéták ezreit lőve ki Izrael felé.