Kolozsvárról induló új repülőjáratok márciustól
Vissza

Kolozsvárról induló új repülőjáratok márciustól

A Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér sajtóközleménye szerint 2021. március elsejétől a hónap huszonhetedik napjáig közvetlen járat indul Európa két legnagyobb légikikötőjébe, Londonba és Amszterdamba. Ezen kívül, szintén márciustól és szintén a hónap végéig a párizsi Beauvais repülőtérre is eljuthatunk közvetlenül Kolozsvárról.

A Blue Air légitársaság gépe hétfőnként, szerdánként és péntekenként 17 órakor indul majd Nagy-Britannia fővárosának Heathrow repülőterére, helyi idő szerint 18 óra 5 perckor érkezik meg és 50 perc múlva indul vissza Kolozsvárra, ahol 23 óra 55 perckor száll le. Vasárnap a légitársaság gépe 16 óra 50 perckor száll fel Erdély fővárosából és 17 óra 55 perckor landol Londonban, ahonnan 18 óra 55 perckor száll fel és 23:55-kor érkezik meg Kolozsvárra.

Szerdán és vasárnap 8 óra 45 perckor indul a gép a holland fővárosba is, ahova 10.15-kor érkezik meg, 11.20-kor indul vissza és 14.50-kor landol Kolozsváron.

„A londoni és az amszterdami járatok segítségével a kolozsvári utazóközönségnek könnyebb lesz a világ bármely pontjára induló csatlakozásokat találni” – írják a sajtóközleményben.

Járatok indulnak Párizsba (Beauvais) és Barcelonába is. A francia fővárosba minden hétfőn és pénteken (oda 7 órakor 8.40-es érkezéssel, vissza 9.30 órakor 13.05 órás érkezéssel), a katalán városba pedig keddenként és szombatonként. Barcelonába 17 órakor indul járat (érkezés 19:05-kor), illetve 19:55-kor indul vissza Kolozsvárra 23 óra 55 perces érkezéssel.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Tőkés László: az RMDSZ nem használta ki ...
Új szakmai egyesületet alapítottak a ...
KÓTA-életműdíjat kapott Szép Gyula

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Fejetlenség az oltási platformon, ...
  • Körvonalazódik a vakcinaútlevél: ...
  • Egy tonna bronz emléke
  • Egy tonna bronz emléke
  • VIDEÓRIPORT – Így zajlik az ...