Sporthírek röviden
Vissza

Sporthírek röviden

II. LIGA, RÁJÁTSZÁS: ENGEDIK JÁTSZANI A PETROLULT

A román labdarúgó másodosztály rájátszásában újratesztelték a Ploieşti Petrolul játékosait (kivéve azt a hatot, amelynél az előző ellenőrzésnél koronavírust mutattak ki), s mivel negatív lett az eredményük, az együttesnek engedélyezték a szombati, menetrend szerinti mérkőzést (20.15 órakor a Bukaresti Rapidot fogadják az Ilie Oană Stadionban). Az első fordulóból elhalasztott Aradi UTA–Petrolul találkozónak még nem jelöltek ki időpontot.

A rájátszás 2. fordulójában csütörtökön: • Aradi UTA–Turnu Măgurele-i Turris Oltul 3–4 (gól: Romario Moise – 3., Valentin Buhăcianu – 31. és Cristian Bustea – 58. perc, illetve Dragoş Tescan – 21., Silviu Pană – 45., Albert Voinea – 54., 11 m és Florian Haită – 89. perc). A forduló keretében vasárnap 20 órakor játsszák a Piteşti Campionii Argeş FC–Mioveni-i SK találkozót. Az állás: 1. UTA 25 pont/1 mérkőzés, 2. Turris Oltul 24/2, 3. Mioveni 21/1, 4–5. Argeş és Rapid 20/1–20/1 (egyaránt 0–0-s gólarány), 6. Petrolul 19/0.

CFR-JÁTÉKOS A GÁZMETÁNNÁL

Sajtóhírek szerint a Kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapata kölcsönadta a francia születésű mali Yacouba Syllát a cseh Dusan Uhrin Jr. edzette Medgyesi Gázmetánnak. A francia, angol, török és görög bajnokságban is megfordult 29 éves középpályás kevés játéklehetőséget kapott Dan Petrescu vezetőedzőtől, mindössze öt mérkőzésen lépett pályára amióta tavaly leigazolták.

ELHUNYT AZ ALBERTVILLE-I OLIMPIA SZLALOMBAJNOKA

Ötvennégy éves korában elhunyt Finn Christian Jagge, az 1992-es téli olimpia műlesikló bajnoka. Halálhírét a Norvég Olimpiai Bizottság tette közzé, okként hirtelen fellépő, de közelebbről nem részletezett betegséget említve. Az ötkarikás arany a négy olimpián és nyolc világbajnokságon indult Jagge pályafutásának legjelentősebb sikere volt. A Világkupákon hét alkalommal tudott nyerni. Versenyzői karrierjét 2000-ben fejezte be.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Ismertette a MÚRE riportpályázata ...
Plazmaadással segítheted a ...
Drágul a reptéri parkolás Kolozsváron

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ