Sporthírek röviden
Vissza

Sporthírek röviden

FÉRFI KOSÁRLABDA: ISMÉT GYŐZÖTT A ROMÁN VÁLOGATOTT

A Tudor Costescu szövetségi kapitány irányította román férfi kosárlabda-válogatott magabiztosan, 89:63 (27:18, 21:12, 21:19, 20:14) arányban legyőzte Ciprust Ploieşti-en a FIBA EuroBasket 2021 F-csoportjának előselejtezőjén. Ez volt a válogatott harmadik sikere, Ciprust idegenben is legyőzte, de Szlovákia ellen is nyert 85:68-ra. Korábban a csoport másik mérkőzésén: • Ciprus–Szlovákia 79:83.

A román pontszerzők: Bogdan Popa 22, Radu Paliciuc 16, Emanuel Căţe 13, Bobe Nicolescu és Giordan Watson 12–12, Iulian Orbeanu 6, Lucas Tohătan és Radu Vârnă 3–3, Mirel Dragoste 2, játszott még: Tudor Gheorghe, Alex Olah és és Bogdan Ţâbârnă. A vendégek legjobbja a 19 pontos Simon Michail volt.

A csoportban Románia áll az élen 6 ponttal az ötpontos Szlovákia és a négypontos Ciprus előtt, csak a pozsonyi szlovák–román meccs maradt hátra, amely augusztus 21-én, szerdán lesz. Csak a csoportelső jut tovább.

VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉS A KŐVÁRY TELEPEN

A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) bejelentette, hogy a román női válogatott Kolozsvárott mérkőzik meg Belgiummal az Euro 2021-es selejtezőn. A helyszín a Dr. Constantin Rădulescu Stadion, az időpont pedig október 8. Ez a válogatott első meccse a sorozatban.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Európa Liga: visszavágók következnek a ...
Iskolai bántalmazás: van okunk az ...
Szabó István nem veszi át a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ