Sporthírek röviden
Vissza

Sporthírek röviden

INGYENES ÉS FÉLÁRAS BELÉPÉS A CFR–CĂLĂRAŞi MECCSRE

A Kolozsvári CFR 1907 labdarúgó bajnokcsapata a honlapján (www.cfr1907.ro) bejelentette: a tanulók ingyen léphetnek be a Călăraşi-i Dunărea elleni hétvégi bajnoki mérkőzésre. A Betano I. liga 15. fordulójában szombaton, november 10-én 21 órai kezdettel rendezik a mérkőzést, amelyre már online megkezdték a jegyek árusítását. A 2-es tribünre a gyerekek az ellenőrző felmutatásával ingyen léphetnek be a mérkőzésre, az egyetemisták és a nők pedig féláras kedvezményben részesülnek (nekik csak 10 lej lesz a belépő a Dr. Constantin Rădulescu Stadionba, a kedvezményes jegyek csak a pénztárnál vásárolhatók). A stadion jegypénztárai csütörtöktől kezdik forgalmazni a belépőket naponta 11–17 óra között, szombaton 11–21 óra között.

NŐI KOSÁRLABDA: KILENCPONTOS VERESÉG A PÓTLÁSON

Kedden este pótolták a második fordulóból elhalasztott Târgoviştei MSC–Kolozsvári Universitatea Sportklub találkozót a női kosárlabda Nemzeti Liga A-csoportjában, a házigazdák kilencpontos sikert arattak. A Dâmboviţa megyei gárda csak a hajrában kerekedett felül a Carmen Artemie Popa edzette kolozsváriakon.

Végeredmény: • Târgoviştei MSC–Kolozsvári Universitatea Sportklub 60:51 (17:8, 12:17, 11:14, 20:12) – a kolozsvári pontszerzők: Rishonda Janell Napier 22, Irina Mihaela Părău 10, Arlesia Norrell Morse 8, Alekszandra Begeniszics 7 és Marina Sfârlea 4; játszott még Orbán Nicolette, Roberta Bot és Paula Cenean; a keret tagja még: Adina Ciciovan, Biszak Boglárka és Petra Irimieş. A hazai csapat legjobbja a 26 pontot dobó Ancuţa Stoenescu volt.

Az A-csoport állása öt forduló után: 1. Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC 10 pont, 2. Brassói Olimpia CSTBv 8, 3. Szatmárnémeti MSC 8, 4. Aradi ICIM CSB 7, 5. Târgovişte 7, 6. KOLOZSVÁR 5.CSOKNYAI ÉS MATICS KÖZÖSEN IRÁNYÍTJA A MAGYAR FÉRFI KÉZILABDA-VÁLOGATOTTAT

Csoknyai István és Vladan Matics közösen irányítja a jövőben a férfi kézilabda-válogatottat, a két szakember megbízatása a januári, német–dán közös rendezésű olimpiai kvalifikációs világbajnokság végéig szól. Kocsis Máté, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke a szerdai sajtótájékoztatón kiemelte: mindenképpen magyar szakemberekben gondolkodtak – a több mint másfél évtizede Magyarországon élő és dolgozó Maticsot is annak tekinti –, és hosszú távra terveznek velük. Az MKSZ október 5-én közös megegyezéssel bontott szerződést a korábbi kapitánnyal, a svéd Ljubomir Vranjesszel, aki bő egy évig irányította a nemzeti csapatot. A váltás összefüggött azzal, hogy Vranjest négy nappal korábban felmentették a munkavégzés alól a Telekom Veszprém csapatánál, amelynek vezetőedzője volt. Októberben a Szlovákia és az Olaszország elleni Eb-selejtezőkön Csoknyai ideiglenes megbízatással irányította a válogatottat, amelynél 2008 és 2010 között már dolgozott együtt Maticcsal.

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Őrizetbe vettek hét embert a Srí ...
Ukrán elnökválasztás - Exit poll: ...
II. Erzsébet 93 éves lett

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ