Női kézilabda BL: kisorsolták a menetrendet
Vissza

Női kézilabda BL: kisorsolták a menetrendet

A címvédő Győri Audi ETO KC az újonc CSZKA Moszkva otthonában, a Ferencvárosi Torna Club-Rail Cargo Hungaria pedig Érden a szintén orosz Rosztov-Don ellen kezdi meg szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligája következő idényének csoportkörében.

Az európai szövetség által nyilvánosságra hozott menetrendből kiderült, hogy a tervek szerint mindkét magyar együttes szeptember 12-én, szombaton játssza első mérkőzését. Az FTC a népligeti csarnok helyett ebben a szezonban is az Érd Arénában rendezi hazai találkozóit.

Románia képviselői közül a Bukaresti MSC szeptember 13-án vasárnap a francia Metz HB gárdáját fogadja a fővárosban az A-csoportban (amelyben a Fradi is szerepel), míg a győriekkel együtt a B-jelű nyolcast erősíti, szintén francia ellenféllel kezd, a Brest Bretagne Handball otthonában lép pályára egy nappal korábban.

Idén a 14 fordulóból kilencet bonyolítanak le, amennyiben a koronavírus-járvány lehetővé teszi. November 22-e után bő másfél hónapos szünet következik a norvég–dán közös rendezésű Európa-bajnokság miatt (december 3–20.), a BL pedig január 9-én folytatódik majd, s a tervek szerint február 14-én fejezik be.

A két nyolccsapatos csoportból az első hat-hat helyezett jut tovább.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Vasárnap éjfélig interneten vetít ...
Törölték a stockholmi Nobel-díjátadót
Koronavírus az Apáczaiban – ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ