Népszerű edzőhely Nagyiklód
Vissza

Népszerű edzőhely Nagyiklód

Amióta átadták a korszerű nagyiklódi stadiont, egyre több harmadosztályú klub igényli edzőpályaként. Habár a Kis-Szamos menti nagyközségnek csak IV. ligás együttese van, a helyi szurkolóknak ezen a télen is lehetőségük van hazai környezetben felsőbb osztályú alakulatokat követni.

ERKEDI CSABA

Egyelőre két gárda vezetősége nyújtott be kérést a helyi polgármesteri hivatalhoz a műfüves és világítással is ellátott sportkomplexum használatára. Ezek a III. liga 5. csoportjában az őszi idény után második helyen található Nagybányai Minaur és a Kolozs megye IV. ligája jelenlegi éllovasa, a Dési Szamos. A máramarosi gárda nemcsak ott fog edzeni január 20-tól, hanem ott bonyolítja le barátságos mérkőzéseit is. Egyik éppen az ugyancsak ott tartózkodó Dési Szamos ellen lesz (utóbbi együttesnek új edzője van, a Dési Egyesülés volt szakembere, a kolozsvári Gică Barbu személyében).

Két évvel ezelőtt a román U21 rögbiválogatott is Nagyiklódon készült a nemzetközi találkozók küszöbén, de a Kolozsvári CFR 1907 másodcsapata is használta már az ottani kitűnő felkészülési körülményeket. Minden télen a szamosújvári labdarúgócsapatok is ott bonyolítják le az ellenőrző meccseket.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Nyári túrákon: Árnyas erdők, kék tó és ...
Csalogató a Szászsebes melletti ...
Októberi bakancslista Mátyás- és ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ