Megrendezhetik Manchesterben a City–Real BL-visszavágót
Vissza

Megrendezhetik Manchesterben a City–Real BL-visszavágót

A Manchester City saját arénájában, az Etihad Stadionban fogadhatja a spanyol Real Madridot a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc visszavágóján.

A brit kormány bejelentése szerint ugyanis a „kiválasztott sportsztárok” mentesülnek a karanténintézkedések alól.

Az általánosan érvényes rendelkezés miatt – amely a legtöbb Nagy-Britanniába érkező utazó számára kéthetes karantént ír elő – felvetődött annak a lehetősége, hogy semleges pályára kényszerül a City, amely 2–1-es előnyt szerzett február végén Madridban. A még függőben lévő négy párharc visszavágójának helyszínét illetően egyébként még nem határozott az európai szövetség.

A vasárnap bejelentett brit könnyítés többek között nemzetközi labdarúgásra, golfra, sznúkerre és krikettre, valamint a Forma–1-re vonatkozik. Az érintettek egyfajta „buborékban” laknak és versenyeznek majd, szigorú protokoll betartásával, amellyel minimálisra lehet csökkenteni az érintkezést a koronavírus-járványban.

A labdarúgó BL zárótornával ér véget, ezt Lisszabonban rendezik augusztus 12. és 23. között. A negyeddöntőket augusztus 12–15. között, az elődöntőket 18-án és 19-én, míg a finálét 23-án vívják. A francia Paris Saint-Germain, a spanyol Atlético Madrid, az olasz Atalanta Bergamo, valamint a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató német RB Lipcse már a nyolc közé jutott.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

TIFF – Hét nap, tizennégy film
Az elnöki hivatal helyesbített a ...
Sörtermelésben a nyolcadik helyen ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ